2019 m. gegužės 11 d., šeštadienis

O buvo taip...

Gegužės 4 d. (šešradienis)

Rytas teatre prasidėjo nuo dūzgimo grimo kambary, bitutės rengėsi, grimavosi, gražinosi, o pasipuošę išskubėjo repetuoti. Taip berepetuojant laikas skriete praskriejo, ir štai 12 valandą salė Simultana prisipildė vaikų klegesio ir spektaklis „Iš bičių gyvenimo" prasidėjo. Vaikai įsijautę stebėjo pasakojimą, bendravo su personažais. Spektaklio viduryje viena mažoji žiūrovė vagilę mešką drausmino, sakė kad imti svetimų daiktų negalima, būtina atsiklausti. Meškutė, matyt, paklausiusi patarimo grąžino, ką buvo paėmusi ir pasiūlė dar daugiau nei iš jos buvo tikėtasi... Po spektaklio ir tėveliai ir vaikai ir aktoriai buvo kupini geros nuotaikos, neskubėjo skirstytis, kartu fotografavosi. Vienas ištikimas žiūrovas, aktorės Boženos (bitininkės) anūkas užsikrėtęs bičių darbštumu padėjo teatralamas sutvarkyti salę, turint tiek daug pagalbininkų darbas tirpte ištirpo. Tokia darbinga gaida šetadieninė darbo diena baigės. Bzzz.

Gegužės 6 d. (pirmadienis)

Pirmadienį Lietuvą užklupo šalčiai. Teatras atšalo... Visa laimė, kad čia vyko kraustymosi darbai, perkėlėme darbo vietas, jungėme kompiuterius, kraustėm bylas. Šitaip padirbėjus pasidarė truputį šilčiau.

Gegužės 7 d. (antradienis)

Didžiojo Susirinkimo diena. Po pasikalbėjimų aktoriai: Andžėjus, Božena, Kristina, Žydrūnė kartu su Aušra sukurpė video sveikinimą scenos kalbos mokytojai Ritai gimimo dienos proga. Sveikinam sveikinam sveikinam!

Gegužės 8 d. (trečiadienis)

Spektaklis „Kodėl aš čia?". Dalijamės žiūrovės atsiliepimu:

„Na tai buvo wow! WOW😯🥰😍 tai geriausias žodis, kuris apibūdina emociją ir pojūčius patirtus spektaklyje "kodėl aš čia?" kiekvieną kviečiu atrasti pora valandėlių savo dienotvarkėje ir apsilankyti bei patirti, tai kas neapsakoma ir žodžiais ne apibūdinama. Taip teisingai! Patirti, ne pamatyti😝 kodėl? Nes kaip sakė A. De Sent-Egziuperi "Akys yra aklos. Reikia ieškoti širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematoma". Tad, draugai, nueikit patirkit pajauskit, tą nepakartojamą atmosferą, emociją, kurią perduoda nuostabūs Naujojo Teatro aktoriai😍"""

Gegužės 9 d. (ketvirtadienis)

Akimirka iš spektaklio „#Vaižgantas", fotgr. Titas Kazlauskis
Spektaklis „Kodėl aš čia?" 25 žiūrovams gimimo dienos proga. Džiugi atmosfera, gera nuotaika ir dainos... Pagrindinė aktorė Božena

Gegužės 10 d. (penktadienis)

Penktadienį teatro vadovo pareigas laikinai einantis Artūras platino spektaklio "Drąsioji Melisa" informacinę medžiagą Centro poliklinikai. Esame dėkingi šiai viešajai įstaigai už gražų bendradarbiavimą. Jie rodo mūsų plakatus ir nuotraukas savo televizoriuose. Artūras taip pat naujino spektaklių „Stiklinis žvėrynas" ir „Drąsioji Melisa" plakatų informaciją. O štai teatro dailioji lytis mokėsi grimo pagrindų, joms talkininkavo grimuotoja Žydrūnė. Ačiū visiems, keliaujame į savaitgalį. 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą