2019 m. spalio 24 d., ketvirtadienis

Spektaklis Vaižganto gyvumo ir temperamento.

 Spalio 21 - 23 d.d.
Vyko intensyvi naujų darbuotojų atranka. Teko susipažinti su įdomiais žmonėmis - personažais. Kitaip tariant, įstaigoje vyksta "kraujo perpilymas'' ir tai atgaivina, atnaujina įstaigos organizmą .Be to, taip pat vyko spektaklio 'Kanarėlės pranašystė'' repeticija ir dar - rodėm spektaklį vaikams "Virtuvės istorija". Gyvenimas teatre tesiasi.

Vaižganto metai. Ketvirtadienis. Spalio 24 d. Rodomas spektaklis "Vaižgantas". Nenusakomas rankų drebėjimas lydėjo aktorę Boženą beveik visą spektakllį ir tai ne nuo senatvės ar girtumo, bet nuo streso, kuris ją ištyko pirmą kartą gyvenimą leidžiant projekcijas.
 Be to, likus 15 min. iki spektaklio, aktorė Žydrūnė pranešė, kad ji susirgusi ir spektaklyje nedalyvaus. Tad kitai aktorei Šviesai teko greituoju būdu išmokti Žydrūnės tekstą.
 Be to, garso operatorė spektaklio metu, suklaidinta šviesų operatoriaus, paleido ne tą garso takelį ir ne toj vietoj. Tačiau aktoriai nepasimetė ir prisitaikė prie naujų sąlygų
. O po spektaklio aktorius Viačeslvas pareiškė, kad teatre yra " Bermudų trikampis" (juodoji skylė), prarijanti visus aktorių daiktus, nes jis jų pasigedo po spektaklio. O  prieš spektaklį aktorius Artūras ilgai ieškojęs savo personažo rūbų ir jų neradęs pradęjo kelti dideles, labai dideles bangas. Ir aktorius Olegas, prasidėjus spektakliui (užkliudytas Artūro bangų) elgėsi laisvai, labai laisvai, gal net per daug laisvai....Bet tai buvo žavinga. O aktorius Andžejus iš principo principingai mokėsi žodžio" beprincipis" kirčiavimo. O jauna graži mergaitė aktorė Kristina vienai žiūrovei įvarė šoką, bet po to atsiprašė (beje tai scenarijaus dalis).
Šios dienos spektaklis "Vaižgantas" buvo Vaižganto gyvumo ir temperamanto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą