2019 m. balandžio 2 d., antradienis

Po premjeros... smagūs darbai

28 d. ketvirtadienis
 
Buvo pojūčių spektaklis „Kodėl aš čia?", kuris išsiskyrė savo muzikalumu, jame grojo Mantas Zemleckas, Tomas Juzeliūnas ir visi žiūrovai, dainavo - Mantas Zemleckas.
 
29 d. penktadienis
 
Spektaklis vaikams „Gerumo pasaka" darželyje. Aktorių prisiminimai:
Tatjana: noriu pasidalinti džiaugsmu dėl mūsų aktorių, kurie Gerumo pasaką per minutę adaptavo mažiausiems žiūrovams lopšelyje. Buvo nuostabu klausytis, sėdint spintoje, kaip mažiukai krykščia iš juoko,  kai Danutė gaudė Katinuką. O Olego balsas skambėjo tyliai ir švelniai. Darius leido muziką taip, kad mažiukai nebijotų didelio garso. Esu sužavėta kolegų darbu ir jautrumu.
Žydrūnė: o Dama visus pritrenkė išeidama ne iš užkulsų, o iš  spintos :) visiems buvo netikėta.
Vakare pojūčių spektaklis „Kodėl aš čia?", spektaklio metu vienas iš teatro augintinių (spektaklio personažai) atgijo.
 
30 d. šeštadienis
 
Spektaklis vaikams „Drąsioji melisa", vienas iš veikėjų - kupstas suorganizavo diskoteką, kurioje linksmai trypė vaikučiai, tėveliai, kaimynai, giminaičiai, seneliai, proseneliai ir kiti sveteliai.
 
1 d. pirmadienis
 
Pokštavom, linksminomės ir kaip visada džiaugėmės, kad gyvename po šia saule.
 
2 d. antradienis
 
Posėdis po posėdžio: pirmas posėdis - bendras teatro darbuotojų susirinkimas, antras posėdis - vadybininkų susirinkimas, trečias posėdis - verslo pietūs, ketvirtas posėdis - meno skyriaus susirinkimas, penktas mažasis posėdis - darbas grupelėse, šeštas posėdis - scenos kalbos mokytojų ir mokinių susirinkimas, septintas posėdis - metraščio kūrėjų, tvarkaraščių sudarinėtojų, darbų paskirstytojų susirinkimas.
P.S. egzistencinio Petro klausimo nebuvo, nes jis šventė savo 3 metų darbo teatre sukaktį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą