2018 m. liepos 2 d., pirmadienis

2018 metų liepos 1 diena

Sekmadienis. Už lango dideli lietaus lašai skęsta vis didėjančiose balose. Teatre tuščia ir ramu. Atėjo pasimatyti su manimi sūnus Egidijus - truputėli pasivaikščiojome po drėgną Vilnių, kuris irgi tuščias ir ramus: kas stebi futbolo čempionatą, kas Dainų šventę, o kas ...
Vėlai  vakare atėjo į Teatrą ir Petras L. - jis mielaširdis, daug gelbsti, yra draugiškai prie manęs prisirišęs. Gera, kai yra žmonių, kuriais gali pasikliauti.
Praeitą savaitę pridavėme Kultūros tarybai projektą 3-jų metų finansavimui. Buvo įtemptos dienos, kai grįždavome namo 24 valandą. Man gelbėjo Božena B., Tatjana K., Aušra K., Viktorija Petro L. marti; statistinius duomenis rinko Monika N., Jelena B. 3 d. anksčiau buvo iškviesta finansininkė Laima Z., kad surašytų praeitų metų duomenis.
Vakar SIMULTANO salėje vaikučiams ir jų šeimos nariams parodėme jaukų, bičiulystę ugdantį spektaklį "Iš bičių gyvenimo", kuriame vaidino: Bitė Ai - Žydrūnė D., Žydintis krūmas - Tatjana K., Meška - Artūras B., Bitininkas - Božena B. Šviesų operatorius - Edmundas V., garso operatorius - Olegas D. Kostiumus ir rekvizitus suruošė Danutė V. Spektaklis anot vienos aktorės buvo: "pats nuoširdžiausias; mes jautėme nuoširdumą iš žiūrovų..."
Iš tiesų, nuoširdžiausias ačiū Jums, mieli mūsų žiūrovai, nes be Jūsų nebūtų ir mūsų.
Vakar pietavau Šv. Pranciškaus Asižiečio (Bernardinų) vienuolyne su broliu Arūnu P., Juliumi S. ir kitais. Taip pat svečiuose buvo teologas Justas. Nuostabi šeimininkė Jūratė pagamino skanius pietus. Gera buvo pabuvoti tarp tikrų žmonių. Tada ir pats nejučia tampi vis tikresnis ir pamatai tą grožį, kurį Dievas tik tau asmeniškai padovanojo, o pasaulis pavydėdamas jį  neigia ir nejučia pats pradedi tai neigti.
Tau, Dieve, dėkoti dėkoti ir niekad nepamiršti ką dėl manęs esi padaręs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą