2018 m. liepos 7 d., šeštadienis

Pojūčių spektaklis "Kodėl aš čia?



Jau 20 mėnesių, kaip vyksta kas savaitę ar net kelis kartus per savaitę spektaklis "Kodėl aš čia?". Šis spektaklis mums brangus, nes jį kiekvieną kartą kuriame kartu su žiūrovais. Ir kiekvieną kartą pamilstam žiūrovus, o iš jų šiltų atsiliepimų matyti, kad ir žiūrovams dar nesinori skirtis, norisi dar likti ir dalintis naujai patirtais įspūdžius; būti drauge. Nes toks jausmas po spektaklio, kad visi mes seni pažįstami, tik labai seniai nesimatėm, kad net net neatsimenam...
Spektaklio trukmė: 1 val. 40 min. Būna ir ilgiau, priklausomai kiek žiūrovų susirinko ir kokie. Vaikams trumpesnis - iki 1 valandos. Tiesa, kas dar nežino, tai šis spektaklis vyksta tamsoje ir jį žiūrovai "žiūri", t. y. išgyvena kitais pojūčiais: klausa, lytėjimu, uosle, skoniu,  jutimo pojūčiais.
Spektaklį veda vienas pagrindinis aktorius (keičiamės rolėmis), o kiti jam padeda. Šį kartą pagrindinė aktorė buvau aš - Šviesa Šulc, Humanoidė Samanta - Božena Burokienė, Elfas Samuelis - Olegas Dlugovskij, Padavėja - Žydrūnė Dragūnaitytė, Virtuvės šefė - Danutė Varnaitienė, Durininkas - Petras Liubinas, Elfas Padauža - Darius Banelis, Elfas Nenuorama - Artūras Bardzilauskas Muzikos operatorius - Egidijus Zemleckas.
Nuotraukoje akimirka prieš spektaklį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą