2019 m. gegužės 20 d., pirmadienis

Šimtas zuikių susirinko...

16 d. (ketvirtadienis)

Vėl rodėm spektaklį tamsoje „Kodėl aš čia?", sakoma, kad žiūrovai užsimerkę pamatė, ko nematę...

17 d. (penktadienis)

Vyko lėlių spektaklio „Drąsioji Melisa" repeticija. Susirinkę pasitarę aktoriai pradėjo... pažindintis. Buvo sudarytas naujas aktorių duetas - Kristina ir Tatjana. Pastaroji pažindino Kristiną su lėlėmis. Pabaigę pažindintis prisirepetavom, prisilinksminom, prisižaidėm, pastatėm pasaką, po pasibuvimo palikom pastatą.

18 d. (šeštadienis)

Spektaklis „Drąsioji Melisa". Vos prasidėjus spektakliui paaiškėjo, kad salėje Simultana, yra ne viena Melisa. Žiūrovė Melisa stebėjo kitą Melisą ir kartu patyrė daugybę nuotykių, jos abi susipažino su Fėjomis, Zuikučiu ir kitų dar personažų būreliu. Po spektaklio vaikai dar ilgai apžiūrinėjo lėles, o tėveliai amžino šį susitikimą fotografijose.

19 d. (sekmadienis)

Kepinant karštai saulutei, 4 aktoriai ir 2 Dariai apleido A. Jakšto g. 9 pastatą ir  nužingsniavo į Lukiškių aikštę. Šeimų šventės proga keistokas katinas Markizas žiūrovus nukėlė į gruoodžio mėnesį ir pasekė „Gerumo pasaką". Po pasirodymo Naujasis Teatras buvo apdovanotas padėka ir dideliu šokoladiniu tortu, kurio pusę visi susirinkusieji akimirksniu sušlamštė. Prisiminus, kad teatre yra daugiau žmonių likusi dalis torto nenoromis buvo palikta.

20 d. (pirmadienis)

Šiandien teatro vadybininkai rinkosi į susirinkimą, kadangi daug atostogauja, keli serga, kai kuriems viskas dzin dzi lin - tai susirinkime dalyvavo jų dubleriai. 
Nuotraukoje: dubleriai ir susirinkusieji. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą