2019 m. gegužės 3 d., penktadienis

Tvarkėmės tvarkėmės tvarkėmės

Gegužės 1 d. (trečiadienis)

Tarptautinę darbo dieną teatras šventė kartu su žiūrovais spektaklyje „Kodėl aš čia?". Spektaklio pagrindinė aktorė - Žydrūnė Dragūnaitytė, pagrindinė ruošėja - Aušra. Spektaklio metu žiūrovus gyva muzika džiugino Karolis Paulavičius ir Tomas Juzeliūnas.

Gegužės 2 d. (ketvirtadienis)

Šiandieną žiūrovams nerodėme spektaklio „Stiklinis žvėrynas" (jis perkeltas į gegužės 28 d. Vaidilos teatro salę, A. Jakšto g. 9), tačiau nieko nerodyti negalime... Surengėme mylimiausią spektaklį tamsoje „Kodėl aš čia?" (pagr. aktorė Kristina Grūšelionytė). Po spektaklio žiūrovai dar ilgai šnekučiavosi su teatralais, nenorėjo išsiskirti. Viena žiūrovė po spektaklio savo Facebook paskyroje rašė, kad tai „kažkas nerealaus". Dėkojame visiems buvusiems kartu. jūs visi esate „nerealūs"!

Gegužės 3 d. (penktadienis)

Ištuštėjusio teatro duris šiandien varsto aktoriai ir šviesos nešėjai, įžengę į salę „Simultana", randame ją švarią ir tuščią... Taigi aktoriai pasiraitoja rankoves ir pradeda ruošti salę spektakliui.

Kalbiname ką  tik po ligos grįžusį Olegą, jis kalbės apie šios dienos įvykius naujajame teatre, Olegai?
Akimirka iš spektaklio „#Vaižgantas", fotgr. Titas Kazlauskis
Šiandien po 2 savaičių sirgimo grįžau į teatrą ir pamačiau visišką betvarkę. Kadangi atsisakėm vieno kabineto tai visur buvo betvarkė, o rytoj turim spektaklį „Iš bičių gyvenimo". Apsilankykit visi. Oi neapsilankykit, jau bilietų nėra, bet kitą kartą būtinai visi apsilankykit
Artimiausia data: Liepos 27 d. salėje Simultana 12:00 val.
Planavom nuo 13 val repetuoti, bet gavos, kad nuo 13 val tvarkėmės. Tai visą grafiką mes apsitvarkėm.
Dabar yra 15 val., tai visą laiką tvarkėtės?
Taip, tai visą laiką tvarkėmės tvarkėmės tvarkėmės.
Ar susitvarkėt?
Aš manau, kad susitvarkėm. Rytoj beliks tik pora kartelių prieš spektaklį parepetuot ir būsim pasiruošę rodyt džiaugsmą visiems šeštadienio dieną. Tikėkimės bus saulės, šilumos.
Tai prognozės geros spektaklio?
Taip, tikėkimės ir oras bus irgi geras.
Ačiū už pokalbį, smagu kad sugrįžote po ligos.
Pora žodžių apie šiandieną parašė ir šviesistas Darius P.:
 „Šiandien aktoriai buvo scenos darbuotojai, valytojai - tvarkytojai, labai stipri repeticija buvo, „kaip paruošti salę žiūrovui", gaila, kad niekas nefilmavo... Tai liktų archyve, jei kartais DUBLERIAI visgi sugalvotų kažkada pavaduoti aktorius".
Taigi šiandien buvo tvarkinga diena, su nekantrumu laukiame rytojaus ir visų mažų ir didelių žiūrovų spektaklyje „Iš bičių gyvenimo". Iki pasimatymo!



1 komentaras:

  1. Esame finansų įstaiga, kurios specializacija yra projektų rėmimas, pagalba pagyvenusiems žmonėms, bedarbiams, hipotekos paskoloms ir pensininkams su 3% palūkanų norma grąžinimo laikotarpiu.

    Norėdami gauti daugiau informacijos, galite susisiekti su mumis: mpantzagiota03@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti