2019 m. gegužės 27 d., pirmadienis

Lenktyniauja raitos bangos ties krantu...

Prabėgo dar viena teatro savaitė...

Mortos reakcija į stklinius žvėrelius
21 d. (antradienis)

Aktoriai jau pradėjo ruoštis spektakliui „Stiklinis žvėrynas“.

22 d. (trečiadienis)

Spektaklis tamsoje „Kodėl aš čia?“, pagrindinis aktorius Olegas. (Dar žinomas Jelizavetos VIII vardu). Registruotų dalyvių skaičius: 14 žmonių, atėjo 18. Paklaida +4.

23 d. (ketvirtadienis)

Spektaklis tamsoje „Kodėl aš čia?“, pagrindinė aktorė Šviesa Šulc. (Dar žinoma kaip Svetlana Šulc, Laima Zemleckienė, Svetlana Sandarytė ir kt.). Registruotų dalyvių skaičius: 11 žmonių, atėjo 7. Paklaida -4.
Statistika: bendrai 22 ir 23 d. Į spektaklį „Kodėl aš čia?“ atėjo tikslus registruotų dalyvių kiekis.

24 d. (penktadienis)

Stiklinis Žvėrynas repeticija. Paruošiamieji technniai darbai.
O taip pat pasaulį išvydo ilgai lauktas (4 mėn.) spektaklio „Gerumo pasaka“ plakatas, jo pirmoji versija. Dėkojame Algirdui.
Jelizavetos VIII komentaras po komentarų lavinos po afišos pristatymo teatro darbuotojams:
Sveikos mergaitės, labai šaunu, kad irgi jūs dalyvavot toj vyrų diskusijoj. Kristinai ačiū už tai, kad atskleidė, kas yra autorius tos afišos, o Žydrūne tau irgi ačiū už labai tokį įdomų komentarą tavo, ypač ape tą konstruktyyyyyyvią... ai nežinau kaip ten, Eglute ačiū ir tau, kad viską stebi, bet irgi galėtum apie tai ką nors pasakyt. Ačiū.

25 d. (šeštadienis)

Gerumo pasakos afišos bangos per naktį nuaidėjo iki Klaipėdos, ir 9:35 val. grįžo į Vilnių, visą šeštadienį bangos plaikstėsi tarp sostinės ir pajūrio.... Tuo tarpu tarp darbuotojų ir teatro savanorio vyko diskusija. Nutarta: padiskutuoti.

Iš bangų taip pat išplaukė teatro savanorio eilėraštis:

K ad tu visad, kaip tapkė, rimtas.
A trodai taip, lyg pramogos ne tau.
I r vaidini, kad toks jau gimęs.
P aklausk savęs: tikrai, o kam?

N a, kas iš to, kad tu rimtai atrodai?
O ten, viduj, girtuoklių klounų pulkai.
R imtai, tik įsivaizduok, kad leidai
S au būti savimi, nors ir trumpai.

I r pamatai, kad nežinai ką tau daryti,
Š ito nemokė nieks tavęs.
E ik ir bandyk, nes tau turi pavykti.
I r tu išties gali prie to priprast.
S unku pradžioj gal bus (čia jau kaip eis), bet, tu bandyk -
⬆ (c)

26 d. (sekmadienis)

Iš Kolumbijos sugrįžo Mantas, grįžo pats ir partempė dovanų: saldainukų ir kažkokio medžio, kurį pasvilinus visi pasidarėm mieguisti. Olegas mokėsi leisti muziką, bet kadangi slapčiomis po stalu laikė telefoną jam sunkiai sekėsi... Dėl šios priežasties direktorė, meno vadovė, aktorė Svetlana su Olegu dirbo iki pat išnaktų. Atrodo, mums dar reikia išmokti, kad 7 diena skirta poilsiui, kaip moko Brolis Meistras spektaklyje „Gerumo pasaka" (vaid. Olegas).

27 d. (pirmadienis)

Atsiskyrė rimtoji ir nelabai teatro dalys. Rimtai vyko Kultūros paso paraiškos pildymo parengiamųjų darbų analizės apibendrinimas ir spektaklių kultūrinės edukacijos ir meninės vertės nustatymas bei kriterijų atitikimas.
Rimtoji dalis įtaria, kad vyko spektaklio „Stiklinis žvėrynas“ repeticija. Pastebėta, kad Darius čiaumoja, kaip teigiama, Manto Zemlecko iš Kolumbijos parvežtą saldainį. Žydrūnė, manoma, norėjo truputį atsipūsti, todėl atėjusi pas rimtuosius. Ją vos įskriejusią pro duris Božena ir Kristina apibėrė klausimais: kokios ji turinti praktikos darbe su vaikais, taip pat kvestionuota jos aktorinės patirtis. Po klausimų lavinos pasitaikius pirmai progai Žydrūnė pasišalino. Darius daugiau saldainių neatnešė, jų tapatybė nenustatyta. Kalendoriaus duomenimis: repeticija įvyko.

28 d. (antradienis)

Didžiojo spektaklio didžioji diena didžiojoje Vaidilos teatro salėje. Linkime didingo renginio. Bilietus dar galite įsigyti, nors visada patariame tai daryti likus bent kelioms dienoms iki renginio. Šį kartą atleidžiame :)  Iki susitikimo 18:30 val.

DĖMESIO su kodu METRAŠTIS 50 proc. nuolaida į šio vakaro spektaklį „Stiklinis žvėrynas" (slaptažodį pasakyti prie Vaidilos teatro salės durų, vietas BŪTINAI rezervuokite (kiekis ribotas) parašydami mums į facebook asmenine žinute arba skambinkite telefonu +370 679 08208).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą