2019 m. spalio 5 d., šeštadienis

Kūrybiniame sukūry...

Rugsėjo 27 diena. 9.30 val. numatytas spektaklis vaikams darželyje "Iš bičių gyvenimo". Petro L. prisiminimas: "Anksti ryte suskamba telefonas ir atsiliepęs išgirstu susijaudinusį Žydrūnės balsą, kad dingo meška, o spektaklis jau už valandos, aktoriaus Artūro B., kuris vaidina mešką telefonas atjungtas♥ Ką daryti? Gelbėk. Man nebeliko ką daryti, - teko sutikti ir pakeitus greituoju būdu numatytus tos dienos darbus, sparčiai nurepečkojau į darželį. Vaikai džiaugėsi spektakliu, o mes, grįžę į teatrą ir sutikę tarpdury tikrąją mešką, paklausėm, kur jis buvo dingęs. Į tai Artūras B. Meška atsakė: "Aš atsigulęs žinučių neskaitau." Kadangi mes nesupratom jo atsakymo, nuėjom be žado atgauti žadą. Mat vakare turėjom rodyti spektaklį "Vaižgantas" Vilniaus S. Daukanto gimnazijoje konferencijos, kuri vyko LR Seime dalyviams iš visos Lietuvos.
Rugsėjo 28 diena. Spektaklis vaikams ir jų artimiesiems "Iš bičių gyvenimo". Tiek žiūrovų mūsų kamerinė salė dar nebuvo mačiusi - apie 60. Šiame spektaklyje jau apsigyveno ir ožkytė Ciberibė, kurią vaidina Kristina G.
Teatro vadovei Svetlanai tą pačią dieną teko pravesti klientams kaučingą, o vakare - pojūčių spektaklį "Kodėl aš čia?" Uždaras spektaklis, jame dalyvavo jubiliatas ir jo svečiai, kurie dar ilgai nesiskirstė, o salėje likę vieni po spektaklio kėlė tostus ir nuotaiką vieni kitiems.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą