2019 m. spalio 10 d., ketvirtadienis

Maratonas

 Pojūčių spektaklio "Kodėl aš čia?" trijų dienų maratonas.
Antradienis, spalio 8 d. Spektaklio pagrindinė aktorė Šviesa .
.....Likus keletui minučių iki spektaklio, aktorė Šviesa, vilkėdama puošnią ilgą suknele ir mūvėdama aukštakulnius batelius, ruošė sceną spektakliui: nešiojo dekoracijas, ruošė rekvizitą ir derino garso takelį, duodama paskutinius nurodymus garso operatoriui. O kita aktorė Božena "užkūrė pirtį" visiems, kas tik pakliuvo jos akiratin. Visą tai įvyko dėl to, kad techninio skyriaus vadovas ir garso operatorius Darius P. palikęs savo "spec. brigadą" išvyko tobulintis teatro srityje. "Spec. brigada", likusi be vadovo, pasimetė visoms prasmėms (beje, garso operatorius su garso takeliu taip pat buvo pasimetę, suteikdami aktorei Šviesai tobulėti improvizacijos srityje). Nežiūrint viso to, spektaklis sužavėjo žiūrovus, kurie plojo et atsistoję.
Trečiadienis, spalio 9d. Spektaklio pagrindinė aktorė Božena.
Aktorė Božena buvo labai pasipiktinusi savo kolegų elgesiu repeticijos metu, nes jie labai išdykavo, garsiai šūkavo, važinėjosi neįgaliojo vežimėliu ir niekaip nesugebėjo susikaupti repeticijai.
Pirmojo kolegos Olego pasiaiškinimas: visą tai šuniškas melas, nes kažkodėl spektaklis pavyko puikiai, tik dėl Olego  k'Olegiškumo.
Antrojo kolegos Šviesos pasiaiškinimas: matydama įsitempusią Boženą, aš, negailėdama jėgų, bandžiau ją linksminti, juokinti ir visaip kitaip atpalaiduoti. Spektaklio metu buvau sužavėta aktorės Boženos profesionalumu ir kolegos Olego kolegiškumu.
Ketvirtadienis, spalio 10 d. Spektaklio pagrindinė aktorė Žydrūnė.
KULTŪROS PASO DEBIUTAS!!!
Jaunųjų žiūrovų buvo 30 ir 2 mokytojos. Aktoriai po spektaklio buvo priversti "reabilituotis", kadangi spektaklio metu pasiektas decibelų aukštumas viršijo visas galimas sveikatos normas. Net rekvizitai ir tie, neatlaikę atmosferos slėgio subyrėjo ir išbyrėjo. Po spektaklio teatro erdvė atrodė kaip po cunamio, vardu "30 mokinių ir 2  mokytojos". Nežiūrint to, aktoriams, mieli žiūrovai skandavo garsiai AČIŪ.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą