2019 m. lapkričio 4 d., pirmadienis

Apie vaikystę ir paukštelius


Spalio 28 d. (pirmadienis)
Savaitė prasidėjo šventinio spektaklio „Skersgatvio pasaka“ repeticija. Naujus vaidmenis ruošia net trys aktorės: dvi Ledo gėlės - Marija ir Ina; ir Dama iš seno portreto - Kristina Ša. Bendromis aktorių pastangomis prisiminėme visą spektaklio eigą. Po kartą scenoje pabuvo abi gėlės, viena kitai padėjo, visus scenoje žavėjo ir žydėjo.

Spalio 29 d. (antradienis)
Šią dieną vyksta scenos kalba (dėstytoja – Rita J.). Trumpam visi grįžome į vaikystę, žaidėme lėktuvėlius. Vieni kitiems žiūrėdami į akis prisipažinome, kaip mes mėgstame žaisti su meškučiais, o galiausiai vieni kitus “apsvaidėme” vaikiškais eilėraštukais apie batukus, eglutes ir sniego senius Besmegenius.
Vakare vaikystę teko pamiršti – vyko spektaklis “Kodėl aš čia?” po jo aktoriai dar ilgai jį aptarinėjo ir namo visai neskubėjo.

Spalio 30 d. (trečiadienis)
Trečiadieniai teatre paskirti vadybininkams – visi susirinko nuo ankstaus ryto, šią dieną taip pat vyko ir vadovų susirinkimas, kuriame buvo aptarti ir prisiminti visi Naujojo teatro rėmėjai ir partneriai. Nuo šiol jie turi ir atskirą skiltį mūsų puslapyje, juos rasite informacijoje „Apie teatrą“.
Vakare vyko pojūčių spektaklis tamsoje „Kodėl aš čia?“ pradinių klasių mokytojoms. Dalyvės sužavėjo visus aktorius savo muzikalumu.

Aktoriai - Paukšteliai
Spalio 31 d. (ketvirtadienis)
Šiandieną vyko aktorinio meistriškumo mokytojai (dėstytoja Jūratė V.). Šio užsiėmimo metu trumpam persikūnijome į įvairiausius gyvūnėlius. Artūras, Božena, Kristina G., Marija, Olegas virto keturkojais, o štai Svetlana užsiaugino sparnus ir tapo paukšteliu. Vakare paukštelių tema tęsėsi, vyko naujo spektaklio „Kanarėlės pranašystė“ repeticija. Ją užbaigėme su sutartine „Broli Jonai“, kurią skyrėme,  vis tik ne Jonui, o Broliui Arūnui.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą