2019 m. lapkričio 9 d., šeštadienis

Gerumo diena

Lapkričio 9 diena.
Šiandien rodėm vaikučiams ir jų artimiesiems spektaklį "Gerumo pasaka" net du kartus rekordiniam žiūrovų skaičiui Kamerinėje Naujojo teatro salėje. Spektaklio metu pasveikinom mūsų mylimą garso, šviesų operatorių Darių P. gimtadienio proga, mat gerumas - tai ir dovana, ir šypsena, ir dėmesys artimam.
Vakare, kai užgeso žiburių šviesa, atėjo lėlytė juoda paslapčia; matavosi rūbus slapčia. Buvo jau baisiai straina, bet įlindo nejučia. Liūtas jai labiausiai tiko ir pritiko ir patiko. Net riaumoti ji pradėjo. Kitas rūbas stebuklingas - Elfų kostiumas didingas. Jis jai tiko dar labiau, džiaugėsi linksma jinai, tik kurpaitė badė pirštą , mažąjį kojytės pirštą kažkokia baisi viela, bet tai ne bėda, kroksus rožinius Svetlana pažadėjo jai atnešt staiga. Štai ir pasakos pabaiga. Ji - tai mūsų mylima, žavingoji Kristina Ša... Ji eiliuoja nuostabiai, juokiasi gana garsiai, džiaugiasi visais visais , sako, kad net depresuoja dažnai, todėl valgo labai, bet į kostiumą lėlytės įlindo tikrai.
P.S. Dėkojam Eglei Gud. už kostiumus, taip mus labai pradžiuginusius, šviesos ir laimės mums suteikusius, nepakartojamus, gražius, šiltus ir labai jau jaukius. Tariam didelis Jums Ačiū už tai, būkit laiminga tikrai. Naujojo teatro kolektyvas mylės Jūs amžinai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą