2019 m. birželio 16 d., sekmadienis

Didysis maratonas

Birželio 11 d. (antradienis)

Vyko karšta Alter Ego repeticija. Šokio žingsneliu judėjo ir nauja aktorė - ausė nulėpausė Panda. Tuo pat metu žiūrovų eilėse vyko intensyvūs salės „Simultana" lankytojų komforto gerinimo darbai - sukonstruota pakyla!

Birželio 12 d. (trečiadienis)

Teatre vyko slaptasis uždarasis asmens ugdymo užsiėmimas - koučerė Svetlana.
Greit po to, trys prie kompiuterio palinkę galvos (ir viena galva nuotoliniu būdu) rašėme Kultūros paso paraiškas - konsultantė Svetlana.
Vakare pasitikome gimtadienį švenčiančias merginas ir leidomės į kelionę tamsoje per spektaklį „Kodėl aš čia?" - pagrindinė aktorė Svetlana.

Birželio 13 d. (ketvirtadienis)

Diena prasidėjo nuo diskusijos: ar rodyti spektalį Alter Ego, ar ne.
Kai kurių darbuotojų pasisakymai:
Artūras: „aš pasilieku prie savo vakarykštės nuomonės, kad pasikeitus klimatui Lietuvoje savo žodį turi pasakyti  pirmiausiai scenografė Jurgita."
Tatjana: „kiek varna turi dantų?"
Karolis: „kokia geriausia dūmų mašina? Opel Zafira."
Olegas: „sveiki, grįžau iš karo ir pareiškiu: karą tęsim 18:30"
Spektaklis įvyko, iškepusių nebuvo.
P. S. girdėjome, kad paini diskusija ir jos išvados suklaidino vieną, galbūt, karščio paveiktą aktorių. Spektaklyje jis pasirodė. Vėliau. Kaip žiūrovas.

Birželio 14 d. (penktadienis)

Socialinis Taksi mus pakvietė į gimtadienį! Per 40 svečių turėjo galimybę pasinerti į pojūčių spektaklį „Kodėl aš čia?". Teatre nuo ankstaus ryto vyko paruošiamieji darbai, buvo sukurptas scenarijus, pasidalinti darbai, sukrauti rekvizitai ir iškviesti keli ekipažai viskam pervežti (įskaitant išpuoštus aktorius). Ir aš ten buvau, alų midų gėriau, per barzdą varvėjo, burnoj neturėjau...
Plačiau - Božena: „O kokios elegantiškos damos važiavo į renginį. Ilgomis tamsiomis sukniomis, skrybėlaitės ant galvų. Kai sėdom į mašiną, kitų mašinų vairuotojai net persikreipę žiūrėjo", „Persirenginėjant savo rūbus ir batus labai gražiai ir tvarkingai sudėjome ant tik privertos dėžės. Pasirodo, kad viduje buvo didžiulis gimtadienio tortas. Gerai, kad jis nenukentėjo. Be to tortai būna įvairūs, gali būti ir su moterišku aukštakulniu." Didžiųjų išbandymų diena baigėsi kultūringai mojant Kultūros nakties dalyviams šurmuliuojantiems miesto gatvėmis.

Rimčiausias teatro veidas - Lija
Birželio 15 d. (šeštadienis)

Miestas nurimo. Teatre aptikti vos keletas žmonių (ir ne tik): Kristina ir Svetlana galynėjosi su Kultūros paso paraiškomis. Kitame kabinete girdėjosi magiškas fleitos skambesys, o koridoriumi išdidžiai vaikštinėjo ir garsiai lekavo Lija. Spėjama, kad tai perdažyta arba paplūdimyje nudegusi Panda, kaip yra iš tiesų neaišku. Aišku tik viena: „kol kas rimčiausiai teatre atrodo.." - Viačeslavas.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą