2019 m. birželio 30 d., sekmadienis

2019 - 06-25antradienis. Susirinkę po Joninių kartu darbavomės, džiugindami vieni kutus. Nuostabiausia, kad teatro spektaklių rekvizitas, kostiumai grįžta į savo vietas. Mat išėjus rekvizitininkei, kostiumininkei Danutei į vaiko priežiūros atostogas, mūsų rekvizitas pasiklydo ir prieš kiekvieną spektaklį vargšai aktoriai ieškodavo valandomis ar net dienomis dingusių kostiumo detalių ar kokio rekvizito ar kokios pradingusios lėlytės iš spektaklių vaikams. Atėjo nauja darbuotoja - Marija, kuri daiktus įvairius iš pačių neįtikinamiausių vietų traukia ir dėlioja, o jei padeda Svetlana, kuri žino kiekvieno daikto paskirtį, jo atsiradimo istoriją ir t.t.
Po pietų Svetlana rašė projektus kultūros pasui gauti. Tai reiškia, kad vaikai galėtų ateiti į mūsų spektaklius nemokamai. Valio Kultūros ministerijai už gerą iniciatyvą Lietuvos kultūros labui. Investicija į mūsų vaikus - didžiausia investicija į geresnį gyvenimą Lietuvoje.

2019-06-26, trečiadienis. Iki pietų Svetlana, Božena, Kristina G., Aušra rašėme tuos pačius projektus toliau. Monika talkno iš namų ir labai prisidėjo. Po pietų spektaklis "Kodėl aš čia?". Pagrindinė aktorė šį kartą buvo Žydrūnė, kuri grįžusi iš atostog buvo pilna jėgų. O grupė buvo didelė ir audringa.

2019-06-27, ketvirtadienis. Vėl projektų rašymas. Šį kartą mūsų gretas papildė ir Deimantė. Dirbom išsijuosę nuo 10 ryto iki 10 vakaro.

2019- 06 - 28, penktadienis. Ir tokiau rašome didžiuosius projektus. Šiandien mūsų gretas papildė ir savanorė Eglė. Ir laiminga pabaiga - pridavėme net 10 projektų, skirtų vaikų kultūrinei edukacijai. Belieka laukti rezultatų, ar nors vienas jų bus palaimintas. Bet kaip ten bebūtų, mes ir toliau rodysim spektaklius vaikams ir džiuginsim juos, jų tėvelius ir visus visus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą