2019 m. kovo 1 d., penktadienis


PIRMOJI PAVASARIO DIENA

Šiandien krito didelės baltos snaigės, vieną bandžiau pagauti ir įteikti savo kolegai Artūrui, bet perduodant vis ištirpdavo ji delne, nes šiandien juk pavasaris.
Karolis suorganizavo susitikimą su dviem kūrėjais (vyru ir žmona) -  Laimu ir Vyteniu. Jiems labai norėtųsi integruotis į mūsų teatro gyvenimą - rašyti, vaidinti, režisuoti, kurti muziką ir kt. Pokalbis buvo įdomus, intriguojantis, žavintis savo netikėtais vingiais. Laukite tęsinio po mėnesio.
Taip pat šiandien repetavom spektaklį vaikams ,,Virtuvės istorija‘‘. Vaidina: Kristina G., Tatjana, Žydrūnė. Garsas: Oleg. Šviesa - Darius. Repeticijos metu buvo pastebėta sulaužyta dekoracija ir dabar mes greituoju būdu bandome atstatyti jos meninę pozą:) Tai atlieka teatro greitojo reagavimo būrys: Kristina G., Oleg.
Teatro trys moterys - Aušra, Irina, Laima atstovavo rimtąją teatro dalį: Laima - skaičiavo, o Irina su Aušra - ruošė Simultanos salę rytdienos spektakliui. Artūras, negavęs snaigės, klaidžiojo ilgaisiais teatro koridoriais, kol atsitrenkė į Eglę, kuri šiandien buvo mano psichologinė atrama ir kuri puikiai atliko buhalterinę praktiką.
Įvykių apžvalgininkė - Svetlana, užrašė -  Eglė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą